Search
titleName

JURA, REGNSKAB & ADM

Få hjælp i forbindelse med jura, regnskab og administration (oversigten er fortsat under udarbejdelse).

Vi har nedenfor samlet en oversigt over private aktører. Disse bidrager til startup økosystemet med professionel rådgivning i forbindelse med juridiske overvejelser, bogføring og regnskab, samt diverse administrative opgaver.

Juridisk rådgivning: Flere advokatkontorer tilbyder juridisk iværksætter rådgivning. Derudover tilbydes vejledning og udarbejdelse af juridiske dokumenter i forbindelse med fx etablering af virksomhed, selskabsstiftelse (IVS, ApS, A/S), etablering af holdingselskab, ejeraftale, samarbejdsaftale, kundekontrakt, ansættelseskontrakt, immaterielle rettigheder, kapitalfremskaffelse, generationsskifte, M&A, mv.

Regnskabsprogrammer: Der findes flere regnskabsprogrammer til nem og hurtig fakturering og bogføring. Der findes både gratis og betalte regnskabsprogrammer.

Administration: Se linksamlingen over officielle sites i forbindelse med opstart og registrering af CVR nummer/virksomhed. Herunder også bestilling af nemID, nemKonto, medarbejdersignatur, mv. Hvis du er på udkig efter anden relevant information. Så se kategorien Medier og Ressourcer, hvor du kan finde relevante iværksætterværktøjer, guides, templates, samt andre hjemmesider med information til iværksættere, startups og etablerede virksomheder.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 8 from 8 Items

Count:
Sort by:
Order:

Like Inno-Overblik på Facebook