Search
titleName

VIRKSOMHEDSOPSTART

Det først step i opstart og registrering af virksomhed foregår via den digitale selvbetjeningsløsning på virk.dk.

Inden registreringen af virksomheden skal du dog først vælge en virksomhedsform, der passer bedst til formålet. Du kan læse om de forskellige virksomhedsformer på virk.dk. De er enkeltmandsvirksomhed, personlig mindre virksomhed (PMV), iværksætterselskab (IVS), anpartsselskab (ApS), interessentselskab (I/S) og aktieselskab (A/S)).

Efter registrering tildeles virksomheden et CVR-nummer. Herefter skal virksomheden tilmeldes NemID medarbejdersignatur, NemKonto og digital postkasse, så den kan kommunikere digitalt med det offentligt. Virksomheden skal også normalt momsregistreres og opkræve moms. Dog er det frivilligt at momsregistrere enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber og kommanditselskaber, hvis den momspligtige omsætning er under 50.000 kr. inden for en 12-måneders periode.

Vi har samlet en oversigt over de offentlige selvbetjeningsløsninger og support platforme nedenfor.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 6 from 6 Items

Count:
Sort by:
Order: