Search

OM INNO-OVERBLIK

Baggrund: Inno-Overblik.dk er etableret i foråret 2015 af Niels Holst. Ideen er opstået efter dialog med iværksættere, virksomheder, private konsulenter og aktører i Erhvervsfremme- og Innovationssystemet, der alle har givet udtryk for et stort behov for et samlet landsdækkende overblik over tilbud og aktører i det danske startup økosystem.

Læs mere om baggrunden for Inno-Overblik.dk på vores blog.

Mission: Vi er en organisation, der yder rådgivning om det danske startup økosystem. Dette sker via gratis online information og målrettet vejledning om værdiskabende tiltag til individuelle kunder. Vi er en troværdig og professionel samarbejdspartner, der oprigtig ønsker at hjælpe danske iværksættere og startups frem til de mest relevante tiltag for netop deres unikke situation.

Vision: Vi ønsker at være dén organisation i Danmark, der kontinuerligt besidder den største samlede viden om alle tiltag og aktører i det danske startup økosystem. På denne måde kan vi skabe det bedste overblik og yde den bedste service til gavn for iværksættere, virksomheder og andre organisationer i økosystemet. Vi ønsker at blive og forblive det foretrukne Single-Point-of-Entry til økosystemet.

 

INNO-OVERBLIK TEAMET

Founder: Niels Holst er Cand.merc. i Innovation Management fra Handelshøjskolen i Aarhus. Niels har efterfølgende arbejdet som Projektleder ved Innovation MidtVest A/S, Forretningsudvikler i Future Energy Technologies, konsulent i Holst Consulting og Investment Director i InvestorLink.

Niels har især arbejdet med screening af investeringscases, due diligence, udvikling af strategi, rådgivning, samt udarbejdelse af forretningsplan og investeringsoplæg. Derudover er Niels aktiv indenfor det danske og internationale iværksættermiljø, hvor han er medlem af The Danish Startup Council, Expert Reviewer ved Ontario Centres of Excellence, samt jury medlem ved Venture Cup, University Startup World Cup, Creative Business Cup, Horizon2020, og tidl. WeLoveStartups. Niels er mentor ved Copenhagen Innovation and Entrepreneurship Centre.  

Mobil: +45 22778861 / +1 613 869 1296  E-Mail: info(at)inno-overblik.dk  LinkedIn: https://ca.linkedin.com/in/nielsholstbp

 

Associeret Partner: Peter Smedegaard har en Executive MBA i Technology Management and Innovation fra Aalborg University. Peter har 10 års erfaring med seed- og venture capital investeringer og har været bestyrelsesformand/medlem for ca. 40 startups og vækstvirksomheder. Peter er founder af konsulentvirksomheden InvestorLink, der designer og etablerer investeringsselskaber og fonde, rejser kapital til vækstvirksomheder, samt forbedre dealflowet til danske og internationale investorer.

Peter er desuden Business Coach under EUs SME Instrument program (Horizon2020) og International Industry Advisor for The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD).

 

 

Digital Forretningsudvikler Praktikant: Inno-Overblik søger en Digital Forretningsudvikler Praktikant/Studentermedarbejder. Opgaverne vil have fokus på fx optimering af website, design, Søgemaskineoptimering (SEO), udvikling af social medie strategi, mv. 

Vi søger en studerende på bachelor- eller kandidatniveau indenfor fx information/computer science, digitalt design, kommunikation, mv. Det vigtigste er, at du har en bred profil, samt kompetencer og lysten til at skabe resultater. Hvis du har besøgt vores hjemmeside/sociale medier og allerede ved lige præcis hvordan dette skal gøres bedre, så er det dig vi leder efter.

Kontakt Niels Holst for mere information: info@inno-overblik.dk