Search

TAK TIL VORES BRANDPARTNERE

SEED Capital

SEED Capital er den største venturefond i Danmark indenfor pre-seed og seed segmentet. SEED Capital investerer i danske IT og Medtech virksomheder med en skalerbar forretningsmodel og et world-class team. SEED Capital har tidligere investeret i succesfulde virksomheder såsom Endomondo, Fullrate, Mofibo, Trustpilot og Vivino.  

 

Markedsmodningsfonden

Fondens formål er at fremme vækst, beskæftigelse og eksport blandt danske virksomheder. Markedsmodningsfonden hjælper således virksomheder hurtigere på markedet med deres innovative løsninger ved at medfinansiere projekter, hvori virksomheder kan teste og tilpasse deres innovative produkter eller serviceydelser sammen med potentielle kunder i den sidste fase inden markedsintroduktion.

 

Partnerskaber og sponsoraftaler

Inno-Overblik tilbyder forskellige partnerskaber og sponsoraftaler. Partnerskaber og sponsoraftaler er henvendt til organisationer, der ønsker at støtte op om det danske iværksættermiljø. Til gengæld tilbyder Inno-Overblik eksponering, der når ud til hele startup økosystemet. De enkelte programmer er kort beskrevet nedenfor. Kontakt os for mere information.

Powered by Partnerskab: Tilbydes til én udvalgt samarbejdspartner. Partneren får premium eksponering i toppen af alle sider, logo/navn i footer området, samt logo på sponsorvæg. Et Powered by Partnerskab indgås for en 1 årig periode. Et eksempel er vist nedenfor.  

   

Brand Partnerskab: Tilbydes til flere samarbejdspartner primært fra startup økosystemet. Brandpartnere får vist logo øverst på forsiden og på sponsorvæg (underside). Partnerskabet indgås for en 1 årig periode.   

Sponsorat af kategori: Tilbydes eksklusivt til aktører på Inno-Overblik listen. Aktøren kan sponsorere den kategori, hvori den er repræsenteret. Et banner med logo/tekst vil blive vist over kategorien. En sponsoraftale indgås for en 1 årig periode.

Annonceplads: Salg af annonceplads på alle sider i fx top, midt, bund, sidebar, footer, etc. Annonceperioden er fleksibel.

Like Inno-Overblik på Facebook