Search

Baggrund for Inno-Overblik

Baggrund for Inno-Overblik

Baggrund for Inno-Overblik

Baggrund for Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et overblik over det danske startup økosystem.

Vi ønsker at være dén organisation i Danmark, der kontinuerligt besidder den største samlede viden om alle tiltag og aktører i økosystemet. Denne viden vil blive gjort tilgængelig på www.Inno-overblik.dk. Her vil det være muligt for iværksættere og virksomheder at finde de mest værdiskabende tilbud i systemet.

Baggrunden for Inno-Overblik er, at det som ny-udklækket iværksætter, startup eller etableret virksomhed ofte er svært at navigere rundt i junglen af de mange tiltag og aktører. Tilbuddene og mulighederne er mange. Selv for professionelle rådgivere kan det være svært at have en dybdegående viden om egne tiltag samtidig med et bredt overblik til at kunne henvise på tværs af økosystemet.

Flere enkelt aktører i økosystemet har forsøgt at udvikle deres egne oversigter. Desværre er der ofte kun fokus på et lokalt geografisk område, en specifik branche, en bestemt målgruppe eller en bestemt type tiltag fx offentlige tilskudsmuligheder. Dette bidrager til et meget fragtmenteret overblik.

Flere af de eksisterende oversigter holdes ofte heller ikke tilstrækkeligt opdateret. Da dette kræver stor indsigt og mange ressourcer. Set fra et samfundsmæssigt perspektiv giver det derfor god mening at udvikle én fælles indgangsvinkel og overblik. Fremfor at have mange fragmenterede platforme. På den måde skal kun én organisation bruge ressourcer på opdateringer/vedligeholdelse.

Det er derfor vi har startet Inno-Overblik – et Single Point of Entry til det danske startup økosystem.