Search
titleName

BUSINESS ANGELS

Business angels er private investorer, der investerer kapital i startups og etablerede virksomheder. De tilfører samtidig kompetencer, erfaring og netværk til virksomheden.

Business engle (som de også kaldes på dansk) er typisk succesrige iværksættere, der har optjent formue ved drift eller salg af virksomhed. De investerer ofte sammen og deltager aktivt i ejerskabet. Derudover er flere af de individuelle danske BA investorer organiseret i lokale/regionale BA netværk.

Du kan nedenfor finde en oversigt over både individuelle BA investorer og BA netværk.

Derudover kan du på DVCAs hjemmesiden søge blandt +125 danske business engle ud fra branche, geografi, investeringsbeløb og investeringsfase. DVCA er den danske brancheorganisation for venture- og kapitalfonde, samt business angels.

Se også listen over danske venture capital fonde, internationale venture capital fondemindre investeringsselskaber, samt Private Equity/kapitalfonde.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 26 Items

Count:
Sort by:
Order: