Search
titleName

STARTUP COMMUNITIES

Iværksætterforeninger, startup communities og andre netværksinitiativer er med til at samle de danske iværksættere og startups. Samtidig tilbydes forskellige ydelser såsom iværksætter events, workshops, videndeling, netværk, matchmaking med investorer, mv.

Flere af initiativerne er nationale tiltag, mens andre specifikt fokuserer på iværksætteri indenfor et geografisk område. Eksempelvis arbejder Dansk Iværksætter Forening bredt for alle danske iværksætters sag. Mens #CPHFTW i København, #AARsome i Aarhus, NextNord i Aalborg og Startup Odense primært er interesseorganisation/netværk for deres pågældende by.

Andre netværk på listen nedenfor er målrettet en bestemt branche fx sociale, science eller tech iværksættere og startups. Der findes ligeledes iværksætter netværk for kvinder. Derudover findes der en lang række iværksætterforeninger for studerende, der typisk ligger i forbindelse med universiteterne og uddannelsesinstitutionerne.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 17 from 17 Items

Count:
Sort by:
Order: