Search
titleName

CROWDFUNDING

Crowdfunding er over de seneste år blevet en populær alternativ finansieringsform indenfor det danske og internationale iværksættermiljø.

Konceptet går ud på, at mange enkelte individer bidrager med et mindre beløb til fx et nyt produkt, projekt, virksomhed, etc.

En crowdfundingkampagne kan således sikre dig eller din startup den nødvendige kapital til opstart, udvikling og lancering af et produkt. Og kan derfor være et rigtig godt alternativ til egen opsparing, lån, finansiering fra venner og familie, etc.

Der findes generelt 4 typer finansieringsmuligheder indenfor crowdsourcing. Donationsbaseret, rewardbaseret, lånebaseret og aktiebaseret. Du kan læse mere om de forskellige koncepter, fordele/ulemper, retningslinjer, og gældende regulering på området på Dansk Crowdfunding Forening.

Vi har samlet en oversigt over danske crowdfunding sites nedenfor.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 10 from 10 Items

Count:
Sort by:
Order: