Search
titleName

FUNDING DATABASER

Vi har her samlet en oversigt over danske funding databaser. Databaserne omfatter fx private fonde, legater, tilskud, støtteordninger, pulje, mv. De fleste databaser er gratis mens enkelte kræver brugerbetaling.

Det er via flere af databaser muligt at søge ud fra specifikke kriterier. Der er stor forskel på initiativernes formål, kriterier, deadlines, ansøgningsproces, uddelingsbeløb, mv. Det er derfor vigtigt at sætte sig grundigt ind i det gældende initiativ og sikre, at der er et godt match inden du bruger tid på at ansøge.

Ansøgningsprocessen til især offentlig tilskud- og støtteordninger kan være relativt omfattende.

Der findes derfor en række professionelle fundraisere (konsulentvirksomheder), der hjælper med konceptudvikling, screening af relevante programmer, etablering af partnerskaber, udarbejdelse af ansøgning og efterfølgende projektledelse.

Læs desuden vores blogindlæg om, hvordan du finder fonde og legater, der matcher dit projekt eller virksomhed.

Vi har nedenfor oplistet danske tilskudsdatabaser, fondsdatabaser, legatportaler, oversigter, guides og lister, mv. Se desuden et mindre udsnit af danske erhvervsdrivende fonde, der uddeler tilskud indenfor iværksætteri. Samt vores oversigter over regionale, nationale og europæiske/nordiske tilskudsordninger.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 13 from 13 Items

Count:
Sort by:
Order: