Search
titleName

TILSKUD (EU/NORDEN)

Tilskud til iværksættere, startups og vækstvirksomheder. Der findes en række nordiske og europæiske tilskudsordninger, der overordnet har til formål at skabe udvikling, vækst og arbejdspladser.

De nordiske (fx under Nordic Innovation) og europæiske (fx under Horizon 2020) tilskuds- og støtteprogrammer yder støtte til forskellige faser af virksomhedens udviklingsfase. Eksempelvis indenfor forskning, produktudvikling, test, demonstration og markedsmodning.

Der er stor forskel på, hvilke projektrelaterede omkostninger, der er støtteberettigede for de enkelte tilskudsordninger. Det kan eksempelvis være løn til medarbejdere, indkøb af viden og materialer, betaling af underleverandører, konsulentydelser, mv. Tjek derfor altid formål, ansøgningskriterier og retningslinjer inden du ansøger et at programmerne.

Se desuden oversigten over regionale og nationale tilskudsordninger. Du kan også selv finde inspiration via de mange online funding databaser. Eller få hjælp til blandt andet søgning og ansøgning af en professionel fundraising virksomheder.

Læs desuden et blogindlæg om, hvordan du finder fonde og legater, der matcher dit projekt eller virksomhed

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 13 from 13 Items

Count:
Sort by:
Order: