Search
titleName

FORSKERPARKER

De danske forskerparker fungerer som innovative kontorfællesskaber for højteknologiske og videnbaserede iværksættere/virksomheder. Samtidig tilbydes der typisk sparing og vejledning omkring opstart, forretningsudvikling, strategi, drift, mv.

Forskerparkerne har overordnet til formål at fremme etablering af og vækst i nye eller eksisterende virksomheder gennem udnyttelse af forskningsresultater eller formidling af relevant viden fra tilknyttede videninstitutioner. Forskerparkerne ligger derfor i umiddelbar nærhed af universiteterne og huser typisk højteknologiske og videnbaserede virksomheder.

Forskerparkerne er organiseret under foreningen Danske Udviklingsparker, der også omfatter udviklingsparker og kontorfællesskaber, der understøtter forretningsudvikling for iværksættere og virksomheder.

Forskerparkerne er oplistet nedenfor. Se også oversigten over danske kontorfællesskaber (co-working spaces) og udviklingsparker.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 7 from 7 Items

Count:
Sort by:
Order: