Search
titleName

FUNDRAISING

Få hjælp til din virksomheds fundraising. Der findes en række professionelle fundraisere og konsulentvirksomheder, der hjælper iværksættere, virksomheder og andre organisationer med at ansøge om finansiering. Dette kan eventuelt være fra private og offentlige fonde, legater, tilskud, støtteordninger, pulje, mv

Listen nedenfor har fokus på konsulentvirksomheder, der hjælper med finansiering af især forsknings-, udviklings-, innovations- og markedsmodningsprojekter. Og derfor mindre på finansiering af projekter indenfor fx kultur, børn og unge, sundhed, samfundsfremme og andre almennyttige formål.

Fundraising konsulenter hjælper blandt andet med konceptudvikling, screening af relevante programmer (fonde, legater, støtte- og tilskudsordninger), etablering af partnerskaber, udarbejdelse af ansøgning og efterfølgende projektledelse. Afregningsmodellen kan være på timebasis, fast pris, no cure no pay eller en kombination.

Se desuden oversigten over danske funding databaser, samt læs vores blogindlæg om, hvordan du finder fonde og legater, der matcher dit projekt eller virksomhed. Derudover har vi samlet en oversigter over regionale, nationale og europæiske/nordiske tilskudsordninger.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 12 from 12 Items

Count:
Sort by:
Order: