Search
titleName

GTS INSTITUTTER

Der er 7 godkendte GTS-institutter i Danmark. GTS står for Godkendte Teknologiske Service. De er henholdsvis Alexandra Instituttet, Bioneer, DFM, DBI, DHI, FORCE Technology og Teknologisk Institut. Institutterne har tilsammen mere end 30 afdelinger i Danmark.

De syv GTS-institutter arbejder for at skabe flere innovative og konkurrencedygtige danske virksomheder blandt andet ved at gøre nye teknologiske kompetencer og viden tilgængelig for en bred gruppe af SMV'er.

GTS Institutterne er kommercielle virksomheder med et almennyttigt formål. Et GTS-institut bliver godkendt af Uddannelses- og Forskningministeriet. Og er organiseret under GTS-nettet, der har mange års erfaring med at bygge bro mellem forskningsmiljøet og erhvervslivet.

For at blive godkendt skal institutterne; 1) være almennyttig virksomheder, 2) arbejde indenfor et område af stor betydning for dansk erhvervsliv, 3) have et højt fagligt niveau, 4) være uafhængige af politiske og økonomiske interesser, og 5) have et betryggende økonomisk og organisatorisk grundlag.

Se desuden også oversigten over danske universiteter.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 7 from 7 Items

Count:
Sort by:
Order: