Search
titleName

INNOVATIONSNETVÆRK

Der findes 22 landsdækkende innovationsnetværk. Formålet er at skabe innovation og vækst i samarbejde mellem forskere, virksomheder og offentlige myndigheder.

Innovationsnetværkene er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet for perioden 2014-2018. Netværkene findes indenfor områder, hvor Danmark har vigtige styrkepositioner, som for eksempel produktion, IT, energi, miljø, transport, livsstil, sundhed og fødevarer.

De godkendte innovationsnetværk danner ramme om aktiviteter og projekter, der kan inspirere virksomheder og forskere om nye trends og teknologier. Derudover konkretisere og teste ideer, samt skabe nye samarbejder både i Danmark og i udlandet.

Udover de 22 godkendte innovationsnetværk nedenfor findes der en lang række danske klyngenetværk. Disse klyngenetværk giver virksomheder adgang til fx viden, netværk, kompetencer, samarbejdspartnere og finansiering. Et klyngenetværk er et mødested, hvor virksomheder og andre medlemmer kan dele erfaringer og udvikle nye idéer. Samt igangsætte konkrete projekter inden for et fagligt og/eller geografisk fokusområde. Se oversigten over danske klyngenetværk.

Cluster Excellence Denmark er supportfunktion til alle danske Klynge- og Innovationsnetværk. Du kan se et interaktivt kort med alle klynge- og Innovationsnetværk via Cluster Excellence Denmarks hjemmeside.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 22 Items

Count:
Sort by:
Order: