Search
titleName

IVÆRKSÆTTER EVENTS

Her har vi samlet en oversigt over de største danske iværksætter events og arrangementer. Der er fokus på gentagne årlige begivenheder i det danske iværksættermiljø. De oplistede arrangementer henvender sig til blandt andet selvstændige, iværksættere, startups, etablerede virksomheder, vækstiværksættere, mv.

Udover de oplistede nationale iværksætterevents afholdes der rundt omkring i landet et stort antal lokale arrangementer. For eksempel iværksætter kursus, workshops, foredrag, netværksmøder, rådgivningssessioner, webinars, mv.

Deltagelse i lokale og nationale iværksætterarrangementer er en god måde at møde ligesindede iværksættere. Derudover kan du tilegne dig ny viden og kompetencer, dele erfaringer, og udvide dit professionelle netværk.

Flere af aktørerne på Inno-Overblik Listen har deres egen event kalender, hvor du kan få nærmere information om et iværksætter event tæt på dig. Du kan finde events tæt på dig via et startup community, den lokale erhvervsservice, eller et regionalt væksthus. Hvis du søger startup events indenfor en specifik branche. Så prøv et af de 22 godkendt innovationsnetværk eller de danske viden- og klyngenetværk.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 9 from 9 Items

Count:
Sort by:
Order: