Search
titleName

KAPITALFREMSKAFFELSE

En række konsulentvirksomheder arbejder med kapitalfremskaffelse og kan hjælpe din startup/virksomhed med at rejse kapital fra danske og internationale investorer. De nedenstående konsulenter har et indgående kendskab og netværk til kapitalmarkedet.

Eksempelvis til investorer indenfor følgende kategorier. Danske business angels, danske seed og venture capital fonde, internationale VC fonde der investerer i Danmark, investeringsselskaber og kapitalfonde.

Konsulentvirksomhederne kan således yde assistance i hele processen for kapitalfremskaffelse. Dette omfatter blandt andet forberedelse af investeringsoplæg og pitch deck. Samt introduktion til investorer, afholdelse af møder, deltagelse i forhandlinger og professionel rådgivning i processen.

Betalingen består typisk af en kombination af flere elementer. Eksempelvis et up-front fixed fee, et månedligt retainer fee, samt en procentsats i succes fee af den rejste kapital.

Se desuden kategorien "Fundraising". Hvis du søger konsulenter, der kan hjælpe med fundraising af kapital fra offentlige fonde, legater, tilskud, støtteordninger, pulje, mv.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 11 from 11 Items

Count:
Sort by:
Order: