Search
titleName

KLYNGENETVÆRK

Der findes en lang række danske klyngenetværk, der arbejder for at skabe vækst og innovation. Klyngenetværkene er med til at give virksomheder adgang til branchespecifik viden, netværk, kompetencer, samarbejdspartnere og finansiering.

Et klyngenetværk er således et mødested, hvor virksomheder og andre medlemmer kan dele erfaringer og udvikle nye idéer. Derudover igangsættes der ofte også konkrete projekter inden for et fagligt og/eller geografisk fokusområde.

Udover de nedenstående klyngenetværk findes der 22 landsdækkende innovationsnetværk, der også arbejder for øget vækst og innovation. Innovationsnetværkene er godkendt af Uddannelses- og Forskningsministeriet og findes indenfor områder, hvor Danmark har vigtige styrkepositioner. Eksempelvis IT, energi, miljø, transport, livsstil, sundhed og fødevarer.

Cluster Excellence Denmark er supportfunktion til alle danske Klynge- og Innovationsnetværk. Du kan se et interaktivt kort med alle klynge- og Innovationsnetværk via Cluster Excellence Denmarks hjemmeside.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 40 Items

Count:
Sort by:
Order: