Search
titleName

ERHVERVSSERVICE

Den kommunale erhvervsservice udgør den lokale hovedindgang til det danske erhvervsfremmesystem. (Traditionelt omfatter erhvervsfremmesystemet de kommunale, regionale og nationale tiltag organiseret under Erhvervs- og Vækstministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet.)

Formålet med erhvervsservicen er således at sikre lokalt forankret information og kompetent vejledning til iværksættere og virksomheder.

Kerneydelserne omfatter blandt andet vejledning om basale problemstillinger fx hjælp til opstart af virksomhed, udvikling og drift. Dette udbydes i form af fx gratis iværksætter rådgivning, informationsmødes, iværksætterkursus, workshops, en-til-en vejledning, samt henvisning til andre erhvervsfremmeaktører og private rådgivere.

Den lokale erhvervsservice ydes af forskellige ”organisationer”, og det kan derfor være svært at identificere den rigtige enhed. Eksempelvis kan servicen være placeret i kommunens erhvervsafdeling eller i et erhvervsråd, erhvervskontor, erhvervs center, erhvervsforening, erhvervsfremme enhed, business center, iværksætterhus, mv.

Organisationer der varetager erhvervsservicen i din kommune er oplistet nedenfor. Flere kommuner har et tvær-kommunalt samarbejde og der er således færre aktører end der er kommuner i Danmark. Se desuden en oversigt over de regionale væksthuse, der står for den specialiserede erhvervsservice.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 72 Items

Count:
Sort by:
Order: