Search
titleName

KONTORFÆLLESSKAB

Et stort antal kontorfællesskaber rundt omkring i landet tilbyder adgang til fælles kontorfaciliteter for selvstændige, iværksættere og mindre virksomheder. Der er tale om faciliteter, der med fordel kan deles med andre. Eksempelvis mødelokaler, printer, kopimaskiner, reception, kantine, adgang til køkken, mv. Flere kontorfællesskaber tilbyder ligeledes deltids kontorpladser til helt nye iværksættere, der ikke har behov for et skrivebord på fuldtid.

Kontorfællesskaberne eller coworking spaces er typisk fuldt møbleret. Og huslejen inkluderer lys, vand, varme, rengøring, vedligeholdelse, sikkerhed, forsikring, mv. Derudover tilbyder de fleste coworking spaces korte og fleksible lejekontrakter. Men husk selv at sætte dig ind i lejebetingelserne.

Flere coworking spaces har fokus på en bestemt type eller branche af iværksættere og startup. Der findes eksempelvis kontorfællesskaber primært henvendt til studerende, kreative konsulenter, tech startups, grønne virksomheder, mv.

Nedenfor har vi samlet en oversigt over fx kontorfællesskaber i København, Aarhus, Odense, Aalborg, mv.

De danske udviklingsparker og forskerparker tilbyder på samme vis attraktive kontorfaciliteter for selvstændige, iværksættere, startups og mindre virksomheder.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 45 Items

Count:
Sort by:
Order: