Search
titleName

MENTOR & ADV. BOARDS

Få tilknyttet en erfaren mentor, et advisory board eller en professionel bestyrelse. Opstart af virksomhed og de efterfølgende udviklings- og vækstfaser kan være forbundet med store udfordringer. Der er ingen grund til at sidde alene med alle spørgsmål som iværksætter. Eller ikke at få handlet eller truffet de rigtige beslutninger for din startup.

En mentor (et advisory board- eller bestyrelsesmedlem) er en erfaren person, der gennem rådgivning, coaching og feedback deler ud af sine erfaringer og kompetencer. Derudover kan mentorer være med til at udvide dit netværk. En mentor er fx ofte en succesfuld iværksætter eller virksomhedsleder. Og kan derfor bidrage til ny strategi, forretningsmuligheder, kunder, partnere, mv.

Der findes flere gratis mentorordninger for iværksættere. Flere mentorordninger er lokalt organiseret, så det kan være en god ide at kontakte den lokale erhvervsservice, det regionale væksthus, den nærmeste udviklingspark eller forskerpark.

Vi har nedenfor samlet en oversigt over landdækkende iværksætter mentorordninger. Samt tilbud om tilknytning af et advisory board eller en professionel bestyrelse til din startup.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 6 from 6 Items

Count:
Sort by:
Order: