Search
titleName

TILSKUD (REGIONALE)

Tilskud til iværksættere, startups og vækstvirksomheder via regionale programmer. Der findes en række regionale tilskuds- og støtteordninger, der overordnet har til formål at skabe udvikling, vækst og arbejdspladser for virksomheder i den pågældende region.

Flere af disse regionale udviklingsprogrammer (fx legater, puljer, tilskuds- og støtteordninger) administreres af det regionale væksthus. De regionale udviklingsprogrammer er typisk forbundet med tilskud til indkøb af fx ekstern konsulentrådgivning, kompetenceløft, viden, videreuddannelse, mv.

Der er stor forskel på, hvilke projektrelaterede omkostninger, der er støtteberettigede. Tjek derfor altid formål, ansøgningskriterier og retningslinjer inden du ansøger et at programmerne.

Se desuden oversigten over nationale tilskudsordninger, samt nordiske og europæiske støtteprogrammer.

Du kan også selv finde inspiration via de mange online funding databaser. Eller få hjælp til blandt andet søgning og ansøgning af en professionel fundraising virksomheder.

Læs desuden et blogindlæg om, hvordan du finder fonde og legater, der matcher dit projekt eller virksomhed

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 23 Items

Count:
Sort by:
Order: