Search
titleName

STUDENTERVÆKSTHUSE

Studentervæksthuse på de danske universiteter og uddannelsesinstitutioner tilbyder en række skræddersyede iværksætter-aktiviteter til studerende. Eksempler på aktiviteter er fx gratis iværksætter rådgivning, kurser, workshops, hjælp til opstart af virksomhed, netværksmøder, mentorordning, mv. Derudover tilbydes typisk også fysiske faciliteter såsom arbejdsplads i kontormiljø, adgang til mødelokaler, prototypeværksted, mv.

Studentervæksthusene tilbyder typisk også programmer, hvor private virksomheder får mulighed for at samarbejde med studerende. Eksempelvis i forbindelse med udvikling af nye forretningsområder, spinoffs, projektopgaver, kandidatafhandlinger, mv.

Derudover findes der en lang række iværksætterforeninger for studerende, der typisk ligger i forbindelse med universiteterne og uddannelsesinstitutionerne. På oversigten nedenfor finder du både studentervæksthuse og iværksætterforeninger for studerende.

Se desuden oversigten over casekonkurrencer for studerende og ide-, innovations- og iværksætterkonkurrencer. 

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 25 Items

Count:
Sort by:
Order: