Search
titleName

UDVIKLINGSPARKER

Udviklingsparker tilbyder ligesom kontorfællesskaber en række fælles faciliteter for selvstændige, iværksættere og mindre virksomheder. Eksempelvis kontorfaciliteter, mødelokaler, lager, værksted, printer, reception, kantine, adgang til køkken, mv.

Flere udviklingsparker tilbyder ligeledes deltids kontorpladser til helt nye iværksættere, der ikke har behov for et skrivebord på fuldtid.

Derudover tilbyder udviklingsparkerne ofte også forretningsudvikling og iværksætterrådgivning. De fleste udviklingsparker har en strategisk ambition om aktivt at bidrage til udviklingen af virksomhederne. Dette sker igennem fx ekstern rådgivning, sparring, formidling af netværk, kurser og workshops.

Derudover tilbyder udviklingsparkerne, at lejerne gratis kan benytte mødelokaler ved hinanden.

Udviklingsparkerne er organiseret under foreningen Danske Udviklingsparker, der også omfatter forskerparker og kontorfællesskaber, der understøtter forretningsudvikling for iværksættere og virksomheder.

Se oversigten over kontorfællesskaber i København, Aarhus, Odense, Aalborg. Samt listen over forskerparker, der huser højteknologiske og videnbaserede iværksættere og virksomheder.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 20 from 22 Items

Count:
Sort by:
Order: