Search
titleName

REGIONALE VÆKSTHUSE

De 5 regionale Væksthuse tilbyder en specialiseret erhvervsservice målrettet vækstiværksættere og vækstvirksomheder. Servicen bygger ovenpå den kommunale erhvervsservice. De 5 Væksthuse er: Væksthus Hovedstadsregionen, Væksthus Midtjylland, Væksthus Nordjylland, Væksthus Sjælland, og Væksthus Syddanmark.

Væksthusene blev dannet ved kommunalreformen i 2007. Det overordnede formål er at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og arbejdspladser.

Væksthusene fungerer som en vigtig indgang til det danske erhvervsfremmesystem. En Væksthus konsulent kan således være med til at skabe overblik over tiltag og aktører, henvise til andre tilbud, rådgive om finansiering, mv. Sparringen er uvildig og tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.

Dit lokale Væksthus tilbyder således specialiseret rådgivning indenfor en lang områder. Eksempelvis forretningsplan, ledelse, strategi, teknologi, innovation, IPR, CE-mærkning, budget, økonomi, finansiering, salg, markedsføring, internationalisering, eksport, krisehåndtering, mv. Væksthusene administrerer også flere af de regionale tilskudsordninger.

Du kan nedenfor finde en oversigt over de danske Væksthuse. Find derudover en liste over de lokale/kommunale erhvervsservice aktører eller studentervæksthuse på de danske universiteter.

Hvad er Inno-Overblik: Inno-Overblik har til formål at skabe et forbedret overblik over tiltag og aktører i det danske startup økosystem (det danske erhvervsfremmesystem) til gavn for iværksættere, startups og vækstvirksomheder.

Showing 5 from 5 Items

Count:
Sort by:
Order: