Search

Det nye Inno-Overblik

Det nye Inno-Overblik

Det nye Inno-Overblik
Inno-Overblik.dk ser ikke ud som det plejer – hvad er der sket?

Inno-Overblik har lanceret en ny hjemmeside. Vi håber du får gavn af den. Den nye side gør det muligt at søge efter specifikke tiltag og aktører indenfor et bestemt geografisk område. Den komplette liste over alle tiltag/aktører er stadig tilgængelig på Inno-overblik.dk/lister. Vi har her samlet alle private og offentlige tiltag/aktører i det danske erhvervsfremmesystem / startup økosystem. Der er over 600 tiltag/aktører oplistet.

Den nye side indeholder ligeledes en blog om det danske iværksættermiljø og et ”vidensområde” med analyser og nyheder. Der vil løbende blive tilføjet nye features til siden, så husk at følge med her på siden/bloggen.

Derudover tilbyder Inno-Overblik nu partnerskaber til erhvervsfremmeaktører, der ønsker at bidrage til opbygning af et bedre danske startup økosystem.

Skriv meget gerne en kommentar, hvis du har input til den nye side. Eller gode forslag til, hvordan vi kan gøre Inno-Overblik endnu bedre fremover.

Husk også at følge/like Inno-Overblik på de sociale medier.  Facebook: https://www.facebook.com/InnoOverblik/ og Twitter: https://twitter.com/InnoOverblik. Her poster vi regelmæssigt nyheder om det danske iværksættermiljø.