En idepris og en iværksætterpris målrettet den danske sundheds- og velfærdssektor. CareWare Innovation og Iværksætteri arbejder for at fremme udvikling og implementering af nye produkter og services i den danske sundheds- og velfærdssektor.

Om CareWare Idéprisen: Der er brug for mange flere idéer til nye værdiskabende produkter og services. Vi vil derfor opfordre til at deltage i CareWares idékonkurrence. Idéprisen går til den idé, som vil skabe størst værdi for samfundet og borgerne, hvis den realiseres. Med denne pris ønsker vi positivt at skubbe til idéskabelsen i Danmark.

Om CareWare Iværksætterprisen: Prisen går til en iværksættervirksomhed, der befinder sig i opstartsfasen med en prototype i aftestning, eller som har få kunder. Med denne pris ønsker vi at fremme udviklingen af det danske vækstlag, der leverer eller er på vej til at levere løsninger til sundheds- og velfærdssektoren.

Prisvinderne får et års mentorship og direkte adgang til vores dommerteam med 12 fagstærke profiler. Dommerne har indsigt i investeringer, forretnings- og produktudvikling samt salg til det offentlige. Målet er at forbedre chancerne for, at de allerbedste nye initiativer til velfærdsløsninger får succes. Hjælpe til at de bliver løsninger, der gør gavn i samfundet.

Address

Our Address:

Center for Frihedsteknologi Sundhed og Omsorg, Søren Frichs Vej 36, 8230 Åbyhøj

Telephone: