Search

TAK TIL VORES BRANDPARTNERE

SEED Capital

SEED Capital er den største venturefond i Danmark indenfor pre-seed og seed segmentet. SEED Capital investerer i danske IT og Medtech virksomheder med en skalerbar forretningsmodel og et world-class team. SEED Capital har tidligere investeret i succesfulde virksomheder såsom Endomondo, Fullrate, Mofibo, Trustpilot og Vivino.   

 

Markedsmodningsfonden

Fondens formål er at fremme vækst, beskæftigelse og eksport blandt danske virksomheder. Markedsmodningsfonden hjælper således virksomheder hurtigere på markedet med deres innovative løsninger ved at medfinansiere projekter, hvori virksomheder kan teste og tilpasse deres innovative produkter eller serviceydelser sammen med potentielle kunder i den sidste fase inden markedsintroduktion.

 

Vitus Bering Innovation Park

Vitus Bering Innovation Park i Horsens giver udviklingsorienterede iværksættere og virksomheder de bedste rammer for vækst. Vitus Bering Innovation Park tilbyder kontor- og mødefaciliteter, virksomhedsrådgivning, adgang til den nyeste viden, samt professionelle netværk – med det formål, at skabe værdi og forretningsmæssig udvikling. 

 

Vækstfonden

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter.

 

 

INCUBA

INCUBA giver omkring 200 innovative virksomheder de ideelle vækstbetingelser gennem faciliteter, netværk, sparring og kontakter til erhvervsliv og forskning. INCUBA har tre huse, der hver repræsenterer et specialiseret fokus; Cleantech på Navitas, IT på Katrinebjerg og Sundhed i Skejby. 

Partnerskaber og sponsoraftaler

Inno-Overblik tilbyder forskellige partnerskaber og sponsoraftaler. Partnerskaber og sponsoraftaler er henvendt til organisationer, der ønsker at støtte op om det danske iværksættermiljø. Til gengæld tilbyder Inno-Overblik eksponering, der når ud til hele startup økosystemet. De enkelte programmer er kort beskrevet nedenfor. Kontakt os for mere information.

Powered by Partnerskab: Tilbydes til én udvalgt samarbejdspartner. Partneren får premium eksponering i toppen af alle sider, logo/navn i footer området, samt logo på sponsorvæg. Et Powered by Partnerskab indgås for en 3 årig periode. Et eksempel er vist nedenfor.  

   

Brand Partnerskab: Tilbydes til flere samarbejdspartner primært fra startup økosystemet. Brandpartnere får vist logo øverst på forsiden og på sponsorvæg (underside). Partnerskabet indgås for en 1 årig periode.